Mijn sessies bij Marianne waren een bevrijding voor mij.
Ik kon inzien wie ik werkelijk was. In mijn verleden en heden ben ik enorm gemanipuleerd . Vaak hebben ik gedacht waarom laat ik dit toe.
Waarom laat ik me altijd zo gebruiken.  Door kaf en blue en natuurlijk Marianne zag ik in dat ik me grenzen niet aangaf en me daardoor compleet wegcijfer.  Kaf en blue lieten me zien hoe ik in elkaar zit.
Toen kwamen de emoties los. Marianne zei toen je mag schreeuwen en woedend zijn.
En zeg maar eens wat je voelt.  Toen heb ik geschreeuwd 

LAAT ME MET RUST. IK BEPAAL NU OF IK IEMAND BINNEN LAAT.

Bevrijding voor mij. Op een plateautje ben ik gaan staan en heb geschreeuwd zo hard ik kon met mijn handen in de lucht YES I DID IT. 
De liefde volle woorden van Marianne en het luisterend oor heeft mij ertoe aangezet om verder te gaan. 

Yes I did it!

Coaching met paarden van Marianne

Ik was zoekende voor mijn kind waar ze de hulp kon krijgen.
Ze liep vast in het omgaan met boosheid en had een manier nodig waarbij ze
coaching krijgt en inzicht krijgt in eigen gedrag. Op school , sportclub en thuis gaf dit problemen.
Mijn dochter is geen prater, een frontaal gesprek met een therapeut werkt niet goed omdat ze
zich dan onvoldoende uit. Ik hoorde van coaching met paarden. Ze is dol op dieren en paarden in het bijzonder dus wilde ze dit wel proberen.
Vanaf de eerste keer voelde ze zich prettig en de wijze waarop Marianne een veilige therapeutisch omgeving creëert. Ze vond het erg prettig en het was snel vertrouwd.
Bij de paarden voelt ze zich fijn en uit ze zich makkelijk . Marianne heeft allerlei manieren , theorieën die ze inzet tijdens de coaching. Ze probeert het kind zelf bewust te maken van haar eigen gedrag.
Paarden geven in gedrag veel boodschappen en daar zijn we ons te weinig van bewust denk ik.
Mijn kind staat er open voor en vind het heel prettig met Marianne.
Haar boosheid over allerlei dingen zit er nog wel maar ze gaat er anders mee om.
Op school gaat het goed en er zijn geen sancties meer nodig bij ongewenst gedrag.
Thuis moet het er soms uit maar er is eerder besef.
Ik ben mega trots op haar en dankbaar dat we Marianne hebben gevonden.
Dus ben je op zoek voor je kind en houdt ze van dieren? Dan is dit een zeer professionele , deskundige, vriendelijke en veilige plek waarin het kind op eigen tempo aan het werk kan met zichzelf.

Groetjes van een trotse moeder

Marianne
Trotse moeder

Mijn zoon van 11 jaar kwam bij Marianne, gewoon om kennis te maken met de paarden. Niet direct met een hulpvraag of een probleem.

Direct voelde hij zich op zijn gemak bij de paarden. Hij mocht ze aaien en met de paarden gaan lopen. Op een prachtige manier reageerden de paarden op hem en zag je dat er met hem ook wat gebeurde. Hij begon het steeds leuker te vinden en durfde meer en meer. Commando’s geven, harder lopen, aansturen. Marianne kon hem ook uitleggen wat het gedrag van de paarden betekende en dit maakte hem trots en gaf hem zelfvertrouwen. Uiteindelijk rende hij met de paarden in galop door de wei. Een prachtige ervaring voor hem die je je kind gunt, als extra duwtje in de rug.

Jongen 11 jaar

Ik kwam bij Horse & Care voor een coachings sessie met haar paarden. Helemaal onbekend met deze vorm van coaching stapte ik hier blanco in. Ik wist totaal niet wat ik ervan moest verwachten.

Met m’n stevige stampers aan gingen we kennismaken met de 2 paarden. Al direct merk je verschil in de reacties van de 2 verschillende paarden en merk je dat je hier zelf ook op gaat reageren.

Marianne neemt je mee in wat het gedrag van de paarden betekent en dit werkt direct op je door. Het is een hele bijzondere ervaring waarin je jezelf een stukje beter leert kennen en zo inzicht krijgt in diverse thema’s waar je tegen aan loopt of in vast zit. Een hele laagdrempelige manier van coaching met mooie inzichten.

Dankbaar