Gezinscoaching.net is een jonge, kleinschalige en vriendelijke organisatie die zich richt op alle vormen van begeleiding, voor elke mens.

Voor gezinscoaching.net begeleid ik mensen. In korte of langere trajecten werken we aan de hulpvraag die  mensen hebben. Dat kan variëren van regelmatige coaching sessies met de paarden tot andere activiteiten als dat beter aansluit bij de hulpvraag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kinderen met ADHD of ASS.. of een sociale angst stoornis. Of het verwerken van een trauma door dit met de paarden uit te werken.. Samen ontdekken we hoe de wereld voor jou is, en op welke manieren het voor jou werkt om weer in je eigen kracht te komen.

Wanneer we er dan achter komen dat het beter is  om samen in de werkplaats iets te maken, of om andere mensen te ontmoeten in een winkel, of te leren ongedwongen bij anderen op de koffie te gaan of zelfs als ik merk en zie dat iemand door het aaien van de kat kan ontladen, dan gaan we dát doen. Dus maatwerk, voor iedereen speciaal op zijn eigen manier.

 

 

Zie hier een aantal voorbeelden: Pietje. Een lieve jongen. Druk in zijn hoofd. Moeite met focussen. Hoog in energie. Sociaal nog niet zo sterk ontwikkeld.
Klik hier om het beeldverhaal van Pietje te bekijken.

 

 

Marietje: een lieve sociale zorgzame vrouw, beetje angstig in eerst instantie voor paarden. Zij wil vooral in haar kracht komen en bij haar gebruik ik de paarden meer als een systeem. De paarden stellen dan mensen voor met wie zij nog iets uit te werken heeft. In dit geval was dat een persoon in haar omgeving bij wie ze een bepaalde afstand voelde. Ze had het gevoel niet goed genoeg te zijn. Ze voelde dat ze zich moest bewijzen. Steeds op nieuw.
Klik hier om het beeldverhaal van Marietje te bekijken.

 

 

“Alle foto’s zijn geplaatst met uitdrukkelijke toestemming van de personen op de foto en evt hun ouders/verzorgers”.